Din suflet pentru suflet!

Notite, informatii, explicatii

Dragul meu cititor,

Imi pare rau ca, de cateva zile nu am fost aproape de tine.

O sumedenie de probleme au intervenit si atunci am luat o mica pauza, probabil ca asa cum se intampla adeseori in viata. Si probabil ca vor mai fi astfel de situatii neprevazute. Insa as dori sa fii absolut convins de un lucru, indiferent daca voi fi prezenta sau nu, tu vei fi aici in sufletul meu, si acolo vei ramane, chiar daca ma vei iubi sau ura, chiar daca ma vei critica sau aprecia. In sufletul meu este o imensitate de iubire pe care doresc sa o impart cu tine daca simti ca ai nevoie de ea.

Iubesc toata creatia Divina, iubesc frumosul sub toate formele lui, dar mai ales iubesc oamenii neconditionat si din tot sufletul meu.

Deci daca ai nevoie de un prieten, de un suflet cinstit, onest si sincer, te primesc in sufletul meu cu toata dragostea mea. O vei simti permanent, din momentul in care te  vei aseza in raftul sufletului meu special pregatit pentru tine! Vino cu toata increderea, ia-ma de mana si hai sa pornim impreuna intr-o minunata calatorie de prietenie, ajutor si incredere reciproca, sigur nu te voi dezamagi.

Cand ai alaturi un prieten care sa te ajute sa-ti cari povara vietii lucrurile sunt mult mai usoare si mai simple.

Cu toata dragoste! A ta Neluta

 

 

2 thoughts on “Din suflet pentru suflet!

  1. Ma bucur ca v-am intalnit blogul.Sa nu-l abandonati caci spuneti lucruri minunate.Sa aveti parte de iubire si armonie!

  2. Mihaela scumpa mea,
    Iti multumesc frumos pentru incurajari. Nu l-am facut pentru a-l abandona, l-am facut pentru a transmite semenilor mei, dragostea mea neconditionata, ajutorul meu venit din preaplinul sufletului meu, invataturile pe care le-am primit si eu de la altii oameni sau din carti, spre evolutia lor sprirituala si nu numai. Te imbratisez cu mare drag! Neluta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *