Astazi am inteles de ce sunt intr-un anume fel!

14 days to a better papers easy spy pro review top 9 quotes on papers

Oare coincidenta sa fi facut posibil ca exact astazi cand lansez acest site sa primesc cea mai pertinenta explicatie a felului meu de a fi? De ce imi adresez aceasta intrebare? Citind in Garbo – Ghidul Familiei Tale un articol care vorbea despre Numarul Minor al Inimii, m-am lasat condusa de intuitie, si am verificat eu ce numar am si ce caracteristici prezint. Nu mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca descrierea era aievea persoanei mele, parca cineva care ma stia de o viata, explica cu lux de amanunte felul meu de a fi. Si atunci am decis ca este in regula sa va postez aceasta descriere, iar voi in timp sa verificati daca se confirma ceea ce se spune in acel articol. Sunt tare curioasa ca peste o perioada de timp, in care voi veti avea timp sa ma cunoasteti, sa-mi confirmati sau nu daca sunt sau nu eu cea descrisa in acel articol. Este foarte important sa stiu si opinia voastra. Va multumesc din suflet!

9 ca Numar Minor al Inimii

numarul minor al inimii 9

Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.

Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.”

Astept cu mult interes opiniile voastre sincere!

Cu mult drag! Neluta

 

 

2 thoughts on “Astazi am inteles de ce sunt intr-un anume fel!

  1. Te imbratisez scumpa mea, si ma bucur ca te-ai regasit in cele mentionate de Garbo si postate de mine. Eu am fost socata de exactitatea celor spuse in articol. Sunt 100% EU cea din totdeauna, cea de iaeri, de azi si de maine, cea adevarata.
    Te iubesc. Neluta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *