Bine v-am regăsit…

Iată că am revenit, așa cum v-am promis în primul volum “Inforenergetica din suflet pentru suflete – Cum să-ți vindeci trupul, emoțiile și relațiile”.

Nădăjduiesc sincer că primul volum v-a adus acele informații optime, benefice și necesare pentru binele vostru suprem în acord și armonie cu Legile Universului astfel încât, astăzi să vă fie mai bine ca ieri, iar mâine să vă fie mai bine ca astăzi.

Și DA… dragii mei, am avut o perioadă extrem de plină cu evenimente speciale, deosebite și unice!

Așa cum vă spuneam, mă pregăteam să fac o expoziție undeva în Tg.Jiu… și…. s-a întâmplat că… nu s-a întâmplat.

Însă așa cum m-a învațat Bunuțul, atunci când cineva îmi închide o ușa, EL Supremul, are grijă să-mi deschidă altele două, trei sau chiar mai multe.

Și așa s-a întâmplat, că am devenit membră a Asociației Artiștilor Plastici din București, unde am și făcut prima mea expoziție de debut în mai 2015.

Și pentru că am muncit din greu să pot face toate aceste lucruri, m-am decis că o vacanță este bine meritată și de aceea am pleca într-o excursie mai lungă prin Romania, astfel încât mi-am vizitat rude, prieteni dragi de suflet, chiar pacienți sau prieteni virtuali pe care odată ce i-am cunoscut nu-i mai pot numi așa.

Am vizitat locuri noi din această țară minunată, și din multe alte țări în care am fost invitată la mai multe expoziții, sau m-am dus pur și simplu la odihna împreună cu soțul meu, unde m-am bucurat… de soare, de vară și de inspirație… pentru acest volum… dar și pentru viitoarele cărți și expoziții pe care le voi face atunci când Bunuțul îmi va îngădui.

În acest timp mereu mi-am făcut timp să mai scriu câte ceva, să fac diverse tablouri în tehnici și materiale diferite, să mai creez ceea ce sufletul meu îmi dădea imbold.

Și astfel din expoziție în expoziție, iată că timpul a trecut… că asta este treaba lui…să treacă și acum în anul de grație 2021, pot afirma cu mare bucurie că am în palmares 70 de expoziții în țară și în străinătate, tot atât de multe diplome și multe premii de care mă bucur din tot sufletul, două volume unul de poezie și unul de terapie, un catalog bilingv profesional de artă, cu o parte dintre lucrările mele plastice.
Și pentru că Bunuțul a fost extrem de darnic cu mine, după ce am urmat Cursurile de teatru ale doamnei Ștefana Badiu am fost invitată de mai multe ori să joc în filme inspiraționale și scheciuri.

Mă veți întreba probabil : ” De ce ați ales să vă implicați în atât de multe activități, terapie, pictura, scris, actorie, povestit?„, iar eu mă voi grăbi să vă răspund cu mare bucurie: ”Pentru că nu vreau să treacă viața pe lângă mine și să nu las și eu o urmă a trecerii mele pe acest pământ, pentru că îmi place să fac lucruri, îmi place să mă joc și să trăiesc viața la capacitate maximă atât cât timp îmi va îngădui Bunuțul să o fac până ce mă va chema – ACASĂ-!!!„.

Că toate aceste lucruri le fac bine sau nu, voi lăsa în seama Bunuțului și a publicului să mă judece, eu știind că totdeauna mă străduiesc să dau varianta mea cea mai bună din momentul creației.

Voi ce a-ți mai făcut dragii mei? Sunteți bine? Cum vi s-a părut primul volum al acestei cărți? Sincer vorbind cam în câte din exemplele date v-ați regăsit?

Apropo dacă nu ați avut posibilitatea să cumpărați acest prim volum ”Inforenergetica din suflet pentru suflete – Cum să-ți vindeci trupul emoțiile și relațiile„ – am decis să-l ofer gratuit pe canalul meu you tube: ”Neluța Bunicuța spune povești și poezii, pentru copii, mămici, tătici și bunici„, unde îl veți găsi postat în trei părți în varianta sa audio.

Nu!!! În nici un caz nu doresc laude, nu îmi doresc aprecieri nemeritate, și osanale, doresc doar opinia voastră sinceră, astfel putând să-mi fac o imagine cât mai completă a impresiilor voastre și deci, să am posibilitatea să îmbunătățesc acest volum… și eventual urmatoarele dacă voi considera necesar să continui a scrie din experiențele mele de terapeut.

 

Recunosc că mă simt puțin cam obosită, cu drumuri în diverse locații din țară sau străinătate unde am avut expoziții, cu înregistrări pentru canalul you tube Neluța Bunicuța, sau filmări pentru filmulețele sau scheciurile unde am colaborat, lucrând inforenergetic pe pacienții care nu pot aștepta ca eu să nu am probleme proprii ca să mă solicite, pe skype, mail, telefon sau chiar acasă, la mine sau la dumnealor. Acum întelegeți de ce spun că mă simt cam obosită?

 

Până la urmă și eu sunt un om ca voi toți ceilalți, cu frământări, dureri, tristeți dar și multe bucurii, evenimente plăcute care îmi bucură sufletul și chiar îmi oferă fericirea reală, palpabilă, de netăgăduit, ceea ce îmi dă ocazia să afirm că această perioadă a vieții mele este cea mai frumoasă și mai plină de împliniri și realizări, din toată existența, mea de până acum.

 

În această perioadă am cunoscut atât de mulți oameni frumoși, oameni deosebiți și unici, oameni cu bucurii dar și cu tristețile inerente vieții, oameni care mi-au întins o mână prietenoasă, sau cărora le-am întins o mână de ajutor.

Le sunt tuturor recunoscătoare că au apărut în viața mea, au înfrumusețat-o și i-au dat încă odată valoare.

Dar mai ales le mulțumesc din suflet celor care mi-au întors spatele, deoarece fără ei, nu aș fi conștientizat cât sunt de puternică, de motivată, și de hotărâtă atunci când doresc să fac un lucru anume!

 

Poate că dacă nu ar fi fost și astfel de oameni în viața mea, aș fi abandonat… după primul mic succes, considerând că doar de atât sunt în stare, doar atâta pot, ceea ce în mod cert este un lucru total greșit!!!

Pot face mult mai multe lucruri decât am crezut inițial!!!

Așa că după toate câte v-am povestit că am făcut, m-am apucat să scriu poezii și deja am lansat volumul ”60 de gânduri și trăiri în 60 de ani de amintiri, la sfatul unui bun prieten care m-a instigat, mai în glumă, mai în serios… să văd dacă pot sau nu!!!

Este adevărat că eu nu sunt nici Eminescu, nici Blaga, nici Coșbuc…eu sunt eu…așa cum m-a lăsat pe mine Bunuțul.

Nici mai bună nici mai rea!!! Nu îmi iau nasul la purtare spunând cumva că sunt o mare poetă…în nici un caz!!!

Scriu… ca un bun observator… lucruri pe care le-am observant eu în viața mea… scriu opinii personale despre calitățile sau defectele umane… sperând sincer că poate așa pas cu pas…vom putea să mai schimbăm… lucrurile… pe ici pe colo prin părțile esențiale… ale vieții.

Cam acestea sunt preocupările mele zilnice,de când am terminat primul volum al acestei cărți, lângă care mai adaug, diverse cursuri, workshopuri, seminarii sau întâlniri, gospodărie când îmi fac puțin timp, excursii terapeutice cu unii pacienți care se simt minunat, când putem petrece mai mult timp împreună, evident lucrând pe pacienții mei, care sinceră să fiu nu sunt puțini, însă ocupă primul loc în activitățile mele.

 

Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut amabilitatea să citiți primul volum, pentru efortul financiar pe care l-ați făcut, pentru timpul alocat acestei acțiuni, lăsându-vă poate alte lucruri în așteptare.

 

Vă sunt recunoscătoare pentru aprecieri și critici, de la fiecare am mai învățat câte ceva, astfel că zi de zi am mai pus o cărămidă la clădirea personalității mele și desăvârșirii mele ca om.

Lectură plăcută la noul volum ce va apărea cu îngăduința și binecuvântarea Bunuțului care îmi este far călăuzitor în tot ceea ce fac zi de zi!

Vă doresc să fiți sănătoși, împliniți și fericiți!

Cu stimă aceeași Neluța Stăicuț

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *