Buna Dimineata dragul meu cititor,

Intrebari-existentiale-644x600

Primul gand pe care l-am avut in timpul somnului meu constient a fost sa iti propun un Concurs!

 

Insa nu am simtit ca asta vreau, ca asta doresc cu adevarat, si atunci am zis ca pot fi si alte cai de a putea sa comunic cu tine.

 

Si m-am gandit sa incepem sa ne jucam impreuna. Da ai inteles bine, sa ne jucam! Ce este rau in asta? Ce este rau in a regasi copilul interior al nostru, de a regasi naivitatea, sinceritatea, onestitatea, adevarul, puritatea sentimentelor si spontaneitatea actiunilor noastre?

 

Cum ar fi sa fim din nou copii si sa nu mai purtam dupa noi povara “evolutiei” catre omul matur de astazi? Eu indraznesc mai mult si as denumi aceasta povara “involutie”! De ce? Pai simplu, am renuntat la niste valori 100% adevarate si am inceput a daltui masti 100% false!

 

Masca sinceritatii cand noi mintim de ingheata apele ori de cate ori consideram noi necesar, pentru a putea rezolva diverse nevoi imediate.

 

Masca adevarului pe care nu l-am mai spus de o gramada de vreme, deoarece ni se pare noua ca adevarul nu este prea bine primit, si deranjeaza, chiar supara si de ce sa nu-l ascundem si sa le facem placere  celor din jur, decat sa le spunem adevarul si sa ne trezim singuri.  

 

Masca ipocriziei, una sa gandim si alta sa manifestam.

 

Masca fericirii, care fericire cand tu cari dupa tine atatea poveri care mai de care mai grea, care mai de care mai greu de purtat in lumea asta mare.

 

Si de aceea am spus asa: “Ii voi invita pe cititorii mei sa revina in interiorul lor si sa se reintalneasca cu copilul interior, cu acele adevaruri nealterate de valurile vietii.

 

Si nu nu vreau sa facem un concurs in care unii sa castige iar altii Doamne Fereste sa piarda. NU, vom face un DIALOG sincer si cinstit, liber de false pudori, liber de orice constrangeri ale mastilor autocreeate de noi pe parcursul vietii, asa… ca de la suflet la suflet.

 

Vom hotari impreuna cum doriti sa ne jucam? Vreti zilnic? OK dar aveti timpul necesar? Vreti la 2 – 3 zile?? Vreti o data pe saptamana, si atunci decidem impreuna in ce zi vreti voi sa facem acest joc?

 

Voi veti avea doar doua lucruri de facut, veti intra pe site-ul meu veti citi articol cu articol, sau veti propune voi subiecte pe care sa le discutam, si apoi ne vom lansa intr-un dialog al sufletelor, care sigur ne va ajuta pe fiecare dintre noi.

 

 Fiecare isi va gasi raspunsurile pe care le cauta, fiecare va mai pune o piatra de temelie pentru reconstructia sinelui interior, al copilului din voi!

 

Ce ziceti nu vi se pare cinstit si corect asa? Eu zic ca nimeni din cei care vor participa nu va avea de pierdut, toti vom avea de castigat, in primul rand experiente de neuitat si apoi prieteni adevarati.

Haideti sa incercam!

In primul rand dupa ce veti citi acest mesaj, am sa va rog sa-mi spuneti opinia voastra, cum si in ce fel vreti sa se desfasoare acest dialog.

 

In cateva zile vom decide acest program si apoi vom purcede la drum. Ce ziceti va alaturati mie in aceasta joaca a sinceritatii absolute?

Va alaturati mie in acest joc al adevarului, al cinstei al onoarei, al adevarului spus uitandu-ne in ochii celuilalt  fara teama ca se va supara?

 

Ei si daca se va supara, il vom ajuta sa inteleaga despre ce este vorba si apoi ne vom impaca! De cate ori nu ne-am cerat in aceasta viata iar apoi ne-am impacat!

 

 Si cat de frumoasa este impacarea! Haideti dragii mei sa facem lucrurile altfel, in alt mod, sub alta forma, sa vedem poate asa intelegem mai bine, poate asa ne simtim mai bine.

 

Astept intrebarile raspunsurile si propunerile voastre. Promit sa le centralizez, sa le Ordonez si sa le punem in practica, cat mai curand posibil!

 

Va astept cu mare drag sa ne jucam impreuna! Neluta

intrebari

 

4 thoughts on “Buna Dimineata dragul meu cititor,

 1. Mi-as dori mult sa ma poti sfatui,sa inteleg de ce este atit de greu sa fii fericit.Simt ca te cunosc ca vei chiar alinarea ,si imi vei da raspunsuri pe care nu le stiu.Multumesc.Te pup

  • Buna draga mea,
   Astazi am avut cateva treburi de pus la punct. Merg pe mail si discutam.
   Te imbratisez cu mare drag! Neluta

  • Cred ca am dat de ea in adancul sufletului meu…Asa ca Fericirea va iesi la suprafata precum uleiul deasupra apei …tulburi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *