Cand compatibilitatile iti pun intrebari…..

gandind

 

 

 

 

„E greu să-i explici cuiva şi chiar ţie însuţi de multe ori ţi-e greu să-ţi explici de ce simţi nevoia să stai de vorbă cu un anume om, să te-apropii de el şi nu de altul … „
(I. Vulpescu)

 

Astazi intrasem pe unul din conturile mele de Facebook, si am gasit aceasta postare care mi-a atras atentia in mod deosebit. Nici acum nu reusesc sa-mi explic de ce anume m-am oprit exact la aceasta postare, si nu la o alta. Oare ce anume in forul meu interior a fost atins atat de profund incat am simtit nevoia sa stau si sa meditez la aceste cuvinte.

 

Si mi-am adus aminte de cate ori in viata fiecaruia dintre noi exista o astfel de situatie, care apare pur si simplu si nici macar nu o poti controla. Apare si gata, te vezi dintr-o data captiv in aceasta stare, si incerci sa intelegi, si incerci sa te rupi, si incerci sa uiti, si totusi…ceva acolo in tine nu te lasa sa o faci…asa simti si …. Apare nedumerirea de ce nu simti asa pentru toti cei pe care ii cunosti de-a lungul vietii tale.

 

De ce pentru anume persoane simtim aceasta nevoie, i-as spune vitala, iar pentru altii simti o respingere totala sau pur si simplu  indiferenta. Si atunci mi-am adus aminte de cursurile de Inforenergetica si de cele invatate acolo, dar mai ales de experienta mea de terapeut in care am constatat o mutitudine de cazuri de acest fel. In aceasta situatie vorbim de compatibilitati sau incompatibilitati intre oameni…

 

Da aceste lucruri exista si chiar daca multi nu cred in astfel de lucruri asta nu inseamna ca ele nu exista. Asta nu inseamna ca ele nu se verifica in realitate, in practica, in viata.

 

Compatibilitatea ideala pentru fiecare dintre noi ar fi ca pe toate cele trei structuri, fizica, biosica (psihica) si noiesica (sufleteasca) sa fie pe 100%.

Cand exista compatibilitate pe toate structurile apar acele relatii pe viata, acele casnicii indestructibile indiferent de vicisitudinile vietii, indiferent de cat de multe incercari se vor abate peste cei doi parteneri.

Acea realtie nu se poate destrama decat in cazul disparitiei unuia din cei doi parteneri.

 

Cu toate acestea exista ca in toate situatiile de viata si o varianta neplacuta a unei compatibilitati ideale: Aceea cand din punct de vedere karmic drumul celor doi este predestinat a se desfasura doar pe o bucata de vreme. Poate exista posibilitatea ca cei doi la un anumit interval de timp sa se desparta, drumurile lor nemaifiind commune, si atunci relatia chiar daca poate nu s-a consumat 100% sa se incheie.

 

Dar aici deja intram intr-o alta discutie legata de Karma si de efectele ei asupra noastra.

 

Insa exista  si cazuri in care aceasta compatibilitate nu exista decat pe una sau doua structuri, sau in cel mai nefericit caz nu exista pe nici una din aceste structuri.

 

Cum se manifesta aceste compatibilitati pe fiecare structura??? Pai hai sa aruncam o privire de ansamblu pe fiecare dintre aceste situatii.

 

Cand compatibilitatea se manifesta la ambii parteneri (si aici nu vorbesc strict la parteneri de sex opus, de iubiti, soti, amanti) in structura fizica persoanele respective au o atractie speciala pe aceasta structura. In situatia in care relatia este de iubire, atunci cei doi vor dori sa fie impreuna permanent, sa se atinga sa se sarute sa faca dragoste, practic fiecare dintre ei sa se bucure de prezenta fizica a celuilalt. In situatia unei alte relatii decat cea de iubire, oameni se plac pur si simplu, si indiferent ca celalalt sa presupunem are un defect fizic vizibil asta nu-l impiedica pe partener sa nu-l aprecieze chiar si asa, iar acel defect sa-i para ca ceva special la partenerul sau.  

 

Toate acestea se manifesta in cazul unei compatibilitati pe aceasta structura, insa in cazul unei incopatibilitati, cei doi indiferent de relatie vor simti o stare de neplacere unul fata de altul, nu se vor suporta fizic si deci relatia este compromisa din start, chiar daca sa presupunem ca pe una sau chiar pe amandoua din celelalte doua structuri ar avea o compatibiliatea buna.

 

Exista si situatia in care unul din cei doi sa nu fie compatibil cu noi, in schimb noi sa avem aceasta compatibilitate si atunci relatia este compromisa deoarece pertenerul in starea de imcompatibilitate te va respinge si tinand cont de Liberul Arbitru al sau, aceasta relatie se  destrama rapid.

 

Cand compatibilitatea se manifesta pe structura biosica (psihica) atunci cei doi parteneri au aceleasi conceptii despre lume si viata, isi doresc aceleasi lucruri si viseaza la dorinte comune care pot fi realizate impreuna. Au aceleasi sperante si aceleasi idealuri iar cand unul dintre cei doi isi exprima o alta opinie, partenerul sau raspunde prezent oricarei astfel de nevoi si va imbunatati acea opinie cu propriile sale opinii despre subiectul dezbatut, in nici un caz nu o va anihila, asa cum se intampla in situatia unei incopatibilitati.

 

Exista si aici posibilitatea ca unul din parteneri sa aiba o incompatibilitate cu partenerul sau si atunci oricat de mult va incerca  cel care are aceasta compatibilitate fata de partener nu va reusi sa se faca auzit si inteles de acesta. Rezultatul este esecul total, dezamagirea, tristetea……

 

Avem si compatibilitatea pe structura noesica (suflet) care se manifesta prin dragoste sincera, profunda si permanenta fata de partener, indiferent de relatie si de sex. Iubesti acel om neconditionat, idiferent ca ai sau nu compatibilitati pe celelalte  doua structuri. Simti ca fara acea persoana viata ta nu are motivatie, nu are sens si incerci sa faci totul ca acea persoana sa raspunda sentimentelor tale.

 

Spre nefericirea noastra exista si varianta in care numai unul din parteneri are compatibilitate cu partenerul sau si atunci, suferinta este garantata. Priveste in jur si vezi cate astfel de situatii exista, cand unul iubeste profund si total…in schimb partenerul sau il ignora, alunga si in multe cazuri chiar in agreseaza profitand de sentimentele celuilalt.  

 

In toate situatiile ideal este ca oamenii sa aibe posibilitatea sa poata verifica aceste compatibilitati inainte de a ajunge sa sufere, inainte de a ajunge sa-si distruga viata traind alaturi de un om care ii ignora, detesta si in multe cazuri il agreseaza fizic sau  verbal.

 

Spre nefericirea noastra exista si starea de incompatibilitate pe toate cele trei structuri. In acest caz vorbim de acele persoane care ne sunt total antipatice, care pur si simplu ne dau o stare proasta, nu-i puteam suporta in preajma noastra, idiferent de situatia in care ar trebui sa colaboram cu acea persoana. Acele persoane care pur si simplu ne irita numai simpla prezenta in spatiu in care ne aflam si noi, nu este nevoie sa ii atinge, sa le vorbim sau sa avem vreun sentiment fata de dansii…pur si simplu ii uram din toata fiinta noastra, neintelegand de ce ne manifestam astfel, deoarece acea persoana nu ne-a suparat cu absolut nimic.

 

Toate cate vi le-am impartasit aici le-am verificat pe parcursul vietii mele si eu insami, si inca se mai intampla sa o fac, si credeti-ma pe cat de placuta este starea de compatibilitate cu partenerul, pe atat de trista si de dureroasa este starea de incompatibiliate. Aceasta din urma dandu-ne un sentiment neplacut de durere sufleteasca, de tristete si de frustrare fata de aceasta situatie pe care practice nu o poti controla.

Compatibilitatea exista sau nu…nu poate fi autocreeata. Venim cu ea la pachet in bagajul energetic al fiintei noastre pamantene.

 

Veti intreba OK si cum sa facem acest lucru? Nimic mai simplu! Gasiti un terapeut inforenergetician si acesta va va ajuta, va va consilia astfel incat sa nu ajungeti victime. Este atat de simplu intr-o consiliere de 30 – 60 de minute sa-ti lamuresti viata, sa stii cu un pas inainte la ce sa te astepti in legatura cu  noua relatie de prietenie, iubire, casnicie, parteneriat sau orice alta relatie.

 

Te  invit cu drag sa imi adresezi acele intrebari care te framanta, care nu te lasa sa dormi, care te obsedeaza…iar tu  nu reusesti sa intelegi de ce se intampla aceste lucruri.

 

Sunt aici pentru tine, pentru ca tu in orice moment sa-mi ceri ajutorul, iar eu cu dragoste, intelegere si cunoastere specifica sa te ajut. Nu este nevoie sa-ti devin confidenta daca nu doresti acest lucru. Singurul lucru absolut necesar este sa ma contactezi, sa-mi trimiti o fotografie sau dupa caz doua cu cele doua persoane carora doresti sa le masori compatibilitatea, si numele de botez al acestora. Masuratorile se fac in baza acestor fotografii si te ajuta sa intelegi de ce relatia ta schioapata, de ce nu te intelegi cu seful, de ce te tot certi cu vecinul sau soacra, de ce colegul de birou iti este atat de antipatic…si cazurile sunt infinite, pentru orice fel de relatie.

 

Dragul meu prieten, te astept cu mare placere sa-ti raspund la toate framantarile, frustrarile si nemultumirile tale. Sunt aici pentru tine, pentru linistea ta si pentru ajutorul pe care stiu ca ti-l pot da oricand vei solicita acest lucru.

 

Te astept cu mare drag sa-ti fiu de ajutor!

 

Din toata inima cu toata dragostea! Neluta

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *