Inforenergetica este o noua stiinta de frontiera care a fost comunicata international pentru prima data cu ocazia Antantei Medicale Intermediteraneene din 9-12 septembrie 1992 de la Mamaia de catre fondatorul ei, domnul Claudian Dumitriu, membru al Uniunii Medicale Balcanice, Presedintele Societatii Romane de Radiestezie si al Fundatiei de Inforenergetica „Sf. Apostol Andrei”. Lucrarea prin care a fost prezentata noua stiinta INFORENERGETICA de Dl. C.L.C. Claudian Dumitriu, a fost apreciata si premiata la aceasta antanta cu DIPLOMA DE ONOARE.
Inforenergetica este stiinta o interdisciplinara, avand precursori ilustri ca acad. E. Macovschi cu Teoria biostructurala a materiei vii, Stefan Odobleja cu Teoria Consonantista, lucrarile despre radiestezie ale regretatului conf.dr. V. Sahleanu – director al Institutului de Antropologie al Academiei Romane – membru de onoare post-mortem al Societatii Române de Radiestezie .
Inforenergetica – i.e. – se ocupa de studiul fenomenelor si proceselor determinate de existenta unei cantitati de informatii – Qi, organizate conform unui algoritm mai mult sau mai putin complex si implementate intr- un suport energetic oarecare (electromagnetic, caloric, chimic, mecanic, etc), optim pentru scopul urmarit, pentru a avea efecte, rezultate, eficienta asupra unor tinte materiale, energetice, informationale, etc., prestabilite. Aceasta stiinta spirituala, care include invataturile din Sfanta Scriptura si toate stiintele moderne, utilizeaza metode proprii de cercetare. Unica in lume, aceasta confera posibilitatea de a efectua masuratori si determinari alfa-numerice cu ajutorul instrumentului principal de lucru – ansa radiestezica – avand brevetul de inventie RO113710 din anul 1996.
Termenul de inforenergetica a fost pus in circulatie in mod oficial pentru prima data in anul 1988, printr-o comunicare tinuta de domnul Claudian Dumitriu cu prilejul infiintarii Asociatiei Oamenilor de Stiinta – sucursala Braila.
In Romania in acest domeniu exista din cele mai vechi timpuri preocupari aplicative constand din descoperirea surselor de apa, petrol sau aur, prin activitatea traditionala a fantinarilor, gazarilor sau aurarilor. De observat ca termenul desemnand aceste profesii se refera nu numai la activitatea de exploatare si valorificare a acestor resurse, ci se extinde si asupra celor care se ocupau cu detectarea lor prin mijloace radiestezice. In perioada interbelica s-a facut cunoscut prin activitatea sa inginerul geolog roman Simu Simeon, unul dintre cei mai mari radiestezisti ai lumii. El a fost nu numai un desavarsit practician, ci si autorul unui manual de radiestezie
sursa: www.inforenergetica.ro
http://www.youtube.com/watch?v=u8vFNfjNtLk – Daca doriti sa vizualizati!