De ce franturi de suflet???

sufletDe  ce franturi de suflet???

Pai simplu: Sufletul este darul cel mai de pret pe care il pot oferi semenilor mei!

De ce franturi???

Pai tot atat de simplu:  nu pot darui unuia totul si celuilalt nimic!

Si atunci am decis sa daruiesc fiecaruia cate o frantura din sufletul meu!

De ce era necesar acest site???

Era necesar pentru a putea sa-mi daruiesc sufletul tuturor celor care doresc un astfel de dar, tuturor celor care au nevoie de cineva care sa-i asculte, sa-i inteleaga si sa-i ajute cu toata dragostea!

Aceasta dorinta a mea de a face daruri de suflet exista de cand exist si eu, cred ca am venit pe acest pamant cu aceasta misiune clara si precisa.

De cand eram copil, imi placea sa fac daruri fel de fel si celor apropiati dar si celor intalniti intamplator.

De ce am ales sa ma exprim prin terapie de suflet si trup, prin Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie, Meloterapie si altele asemenea??? Deoarece stiu un lucru pe care multi oameni nu-l cunosc sau pur si simplu nu ii dau importanta: “intotdeauna cand sufletul are o suferinta, psihicul va avea o cadere (fireasca de altfel, avand in vedere suferinta prin care a trecut), apoi urmeaza fizicul unde apar diverse boli care mai de care mai ciudate. De ce spun ciudate? Pentru ca in anumite cazuri pacientul merge la doctor, face o serie de investigatii, de analize care, culmea, ii ies foarte bine si totusi… pacientul sufera de-adevaratelea.

Medicina inca nu pune accent pe suferinta sufletului, ea se ocupa de partea fizica sau psihica a pacientului, netinand cont de cauzele care au dus la imbolnavire.

Si atunci exista mai multe oportunitati care pot rezolva problema:

1.     – Un preot duhovnic care sa ajute pacientul sa se echilibreze emotional,

2.       Un terapeut inforenergetician care prin tehnica lui de lucru sa rezolve problema care a dus la aceasta suferinta,

3.     – Un terapeut care prin Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie, Meloterapie sau alte metode sa ajute pacientul sa intre in stare de vindecare profunda, totala si permanenta.

Singura conditie ca pacientul sa primeasca ajutorul este sa-si doresca vindecarea si sa colaboreze.

Nimic nu poate fi facut cu forta, fiecare persoana a primit un dar de pret de la Dumnezeu, acest dar este Liberul Arbitru, care ii permite sa ia decizile pe care le considera necesare pentru starea lui de sanatate sufletesca, psihica si trupeasca.

Stiti zicala aceea: “Dumnezeu ne da, dar in san nu ne baga”, depinde de noi ce alegem.

Despre mine ce sa va spun???

Ma numesc Neluta, iubesc oamenii si toata creatia lui Dumnezeu din toata inima mea, doresc, pot si vreau sa-i ajut pe cei aflati in suferinta cu toata cunoasterea mea.

Daca tu consideri ca acest articol ti-a starnit curiozitatea, vrei sa verifici sau pur si simplu vrei sa-ti incarci bateriile de la un suflet darnic, te astept cu intrebari, cu comentarii, cu solicitari. Daca doresti sa stii ceva pe un anume domeniu prezentat mai sus intreaba-ma si-ti voi raspunde cu toata dragostea.

Va imbratisez cu mare drag!

Neluta

4 thoughts on “De ce franturi de suflet???

  1. Uneori pornim la drum cu teama de esec, alteori suntem foarte entuziasmati de noua preocupare… Persoanele din jurul nostru au pareri pro si contra referitoare la ce am inceput sa Facem… Sunt momente cand ni se pare Greu. Ca apoi sa descoperim momente in care simtim ca am facut asta dintotdeauna. Ne punem continuu intrebarea: e bine ce fac? Cu greu gasim un raspuns care sa fie Sigur.

    Sa ne oprim un pic din acest tumult, sa ne dam voie sa ne ascultam linistea inimii, acea voce interioara care vorbeste prin… Tacere. Sa ne reamintim ca Totul e Bine. Absolut Totul e Bine. Nu exista Rau. Exista doar Evolutie. Pentru asta suntem aici. Sa ne reamintim cat de minunati Creatori suntem.

    Spor la Creat sa avem!

    In Lumina si Iubire. Cu Lumina si Iubire. Din Lumina si Iubire. Pentru Lumina si Iubire.

  2. Va rog frumos sa imi adresati aceste intrebari si va raspund cu cea mai mare placere! Va doresc sa fiti sanatos si sa ne reintalnim cu bine. Neluta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *