Dragul meu prieten,

cand Dumnezeu...

 

 

 

 

 

Pentru ca sunt o persoana sincera, onesta si cinstita cu mine insami si cu cei din jurul meu, iti voi spune ca iti multumesc pentru amabilitatea de a-mi oferi un loc in viata ta. Ce pot face pentru tine? Pot face mult mai multe decat iti poti imagina in acest moment. Sunt terapeut inforenergetician, o persoana cu un surplus de dragoste neconditionata pentru semenii mei, pe care doresc sa-l ofer tuturor celor care au nevoie de ajutor. In ce sens? Uite iti voi explica putin.


Oamenii datorita unor intamplari mai putin fericite din viata lor, datorita propriilor lor greseli, datorita locurilor si spatiilor in care muncim si traim si a energiei celorlalti oameni alaturi de care traim pe acest pamant, se incarca cu energii negative care la un moment dat afecteaza sufletul nostru. Este acea stare, de nu mai am chef sa fac nimic, cand nimic in viata mea nu merge, cand tot ce vreau sa fac se loveste de un zid, si atunci, o persoana cu o cunoastere ca a mea te poate ajuta.

Nu intru in amanunte deoarece deja de aici sunt lucruri de ordin tehnic. Deci daca tu simti ca ai aceste stari, poti sa apelezi cu incredere deplina la ajutorul meu. Stiu sigur si promit ca nu te voi dezamagi. Eu nu mint, nu insel si nu calc pe sufletul nimanui, daca pot sa-i intind o mana sa-l ajut, o fac cu toata bucuria si placerea, daca nu, mai bine imi vad de drum. Asa ca dragul meu prieten din acest moment tu esti cel care decide ce hotarare va lua.


Deci cred ca vei intelege exact despre ce ti-am explicat eu aici.
Oricum daca este ceva ce nu ai inteles, nu-i nici o problema, sunt aici si te ajut cu orice informatie doresti tu. Ce zici ti se pare OK??

 

Iti garantez ca aceasta relatie terapeut – pacient iti va aduce satisfactii mult mai mari decat orice altfel de relatie interumana.
Crede-ma ca nu te mint cu nimic. Stii eu iubesc infinit de mult toata creatia Divina, toti oamenii si mi-as dori sa-i pot ajuta pe toti sa fie sanatosi, sa fie fericiti sa fie in regula cu viata lor. Insa probabil ca Dumnezeu are planurile lui si atunci ii selecteaza si-i trimite la mine pe cei care au nevoie sa fie ajutati.

 


Asa s-a intamplat si cu tine, in momentul in care ai accesat aceasta pagina. Incearca prietene si nu te voi dezamagi. Pot fi prietenul tau cel mai apropiat, pot fi persoana din umbra care sa te ajute sa depasesti momentele grele ale vietii tale. Pot tot ceea ce este nevoie ca tu sa fii fericit, cu conditia sa asculti ceea ce te voi invata si indruma sa faci si chiar sa aplici in viata ta de zi cu zi. Ce zici poti avea incredere intr-o necunoscuta??

In articolele urmatoare ma vei cunoaste pas cu pas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *