Invitatie „Intalniri din suflet pentru suflet”

Ziua buna dragi prieteni,
Am o veste pentru voi toti!
La cererea mai multor persoane, care ne-au rugat sa facem evenimentul la o ora mai tarzie, pentru a putea participa si dumnealor, am vorbit cu cei de la locatia anuntata si ne-au permis sa incepem la ora 18,30!
Deci cei care nu puteati sa veniti din cauza orei, o puteti face acum, daca asta va doriti cu adevarat!!!
Noi va asteptam cu mare drag, sa impartasim lucruri, sa ne bucuram unii de prezenta celorlalti, sa socializam si sa petrecem o seara pe saptamana…altfel decat celelalte seri.
Va imbratisam cu drag!
Neluta si Teo

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa visam, nu numai sa facem.
Trebuie sa si credem, nu numai sa planuim
Anatole France

Intr-una din vizitele pe care mi le-a facut prietenul meu Teo Matei, acum ceva timp in urma, ne-am lansat intr-o discutie despre nevoia oamenilor de a socializa, de a comunica, de a impartasi impreuna lucruri.

Apoi Teo, a venit cu o propunere: “Ce parere ai daca noi am aduna oamenii, in jurul nostru, sa-i ajutam sa simta si sa traiasca toate aceste lucruri, real, nu virtual, nu doar in imaginatia lor?” M-am gandit cateva minute si i-am raspuns ca da in viitor este posibil sa facem acest lucru.

A mai trecut ceva timp si intr-o zi ma trezesc cu un telefon de la Teo care ma intreba ferm si hotarat: “Neluta cand incepem Intalnirile din suflet pentru suflet?”. Am ramas cu gura cascata, avand in vedere ca intre timp Universul hotarase sa ma puna la treaba, sa imi pot realiza vise pe care mi le doresc a fi implinite de vreo 45 de ani.

Imi deschisese oportunitatea de a scrie prima mea carte (care in momentul primirii acestui telefon era deja data la tehnoredactat, urmand sa fie trimisa la tipar), apoi urmare unui comentariu pe conturile mele de Fb. am primit un mesaj scurt si concis, in care eram anuntata ca exista un spatiu expozitional in care eu sa pot face vernisajul primei mele expozitii de pictura. Si chiar am fost programata sa fac acest vernisaj.

Iar acum prietenul meu ma intreba, cand incepem acele intalniri de care discutasem. Am crezut ca glumeste, insa era foarte hotarat dar mai ales convingator.

Am incercat cumva sa-i sugerez ca deja sunt foarte incarcata cu toate celelalte proiecte in care eram deja implicata. Am incercat sa ma fofilez si sa ma ascund in spatele ideii ca eu sunt in aceasta peerioada foarte ocupata, deci nu am timp si de acest proiect cu “Intalnirile din suflet pentru suflet”.

Teo mi-a adresat atunci o intrebare care imi razbate si acum in timpane, dar mai ales in suflet, m-a intrebat pe un ton grav:”Aceste intalniri fiind din suflet nu-i asa ca nu e nevoie de o pregatire speciala? Sunt din suflet si nu ai pentru ce sa te pregatesti, informezi, documentezi…”.

Atunci mi-am dat seama de adevarul spuselor lui si nu am putut decat sa raspund ganditoare: “DA… asa este!”

De un lucru nu am reusit sa tin seama ca Teo este un tanar entuziast, ferm si hotarat atunci cand vrea sa se implice intr-un proiect, iar eu cu optimismul meu debordant, dar si pentru ca simteam de foarte mult timp ca vreau sa ma implic in acest proiect nu m-am lasat prea mult rugata.

Am simtit cu toata fiinta mea, ca oameni au nevoie de oameni, au nevoie de ajutor, au nevoie sa-i inteleaga cineva, care sa-i asculte si sa-i indrume. Insa, ca acest lucru sa se realizeze, oamenii au mai intai nevoie de informatie, au nevoie de example vii, au nevoie de cineva dispus sa le impartaseasca toate acestea.

Si astfel am ajuns la punerea in practica a acestui eveniment pe care vi-l recomand cu mare placere. Este un proiect venit din adancul sufletelor noastre, este un proiect care stim ca fara a-si propune sa invete pe cineva, ceva anume, va schimba destine, va schimba vieti, va schimba caractere.

https://www.facebook.com/events/332604230271026/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

Acest eveniment il veti putea regasi si si pe pagina de Facebook:

 

https://www.facebook.com/Intalniridinsufletpentrusuflet

 

Va astept cu mare drag sa impartasim tot ceea ce vor simti sufletele noastre.

Neluta Staicut Si Teofil Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *