Invitatie la o noua emisiune „Calatorie in Necunoscut”

Prodiaspora - 07.03.2014

Dragi prietene si dragi prieteni,

Din toata inima cu toata dragostea,  am bucuria, placerea si onoarea de a va face o invitatie, la o noua emisiune  “Calatorie in Necunoscut” realizata de scriitorul Paul D. Adrian.

Acesta a avut amabilitatea si curajul sa ma invite sa va “molipsesc “ de optimismul meu.

Am incercat sa va daruiesc o frantura,  din prea plinul sufletului meu, din cunoasterea mea, dar mai ales din exprientele vietii mele.

Sper, ca de fiecare data, sa puteti sa va bucurati de informatiile pe care vi le daruiesc   si sa le puteti folosi  asa cum veti considera necesar cu Liberul vostru Arbitru.

Tututor doamnelor si domnisoarelor, le doresc o primavara plina de sanatate, bucurii, impliniri, realizari si multa iertare si dragoste in sufletele voastre frumoase, minunate, speciale.

Iar dumneavoastra domnilor, va doresc din tot sufletul sa fiti sanatosi, sa va bucurati de aceasta frumoasa primavara alaturi de frumoasele, inegalabilele si minunatele voastre mame, sotii, iubite, fiice, colege, prietene, etc. pe care sa le respectati, sa le rasfatati, sa le pretuiti, sa le intelgeti si  sa le iubiti asa cum merita.

Pentru a audia emisiunea puteti accesa acest link: www.prodiaspora.de

Va multumesc pentru amabilitatea de a fi alaturi de mine si in aceasta calatorie spirituala!

Aceeasi de ieri, de astazi si dintotdeauna…Neluta

1924451_732434946790066_2134340457_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *