Urarea mea de Craciun….

CRACIUNUL...NASTEREA

 

 

 

 

 

 

Iubirea, Credinta si Speranta sa va insoteasca pasii catre minuata noapte de Craciun, cand Steaua a vestitit celor trei magi, venirea pe lume a Matuitorului noastru Iisus Hristos.  Sa ii mai multumim inca odata pentru sacrificiul facut in numele iubirii neconditionate fata de noi.  Sa ne asezam cu smernie la masa imbelsugata de Craciun, sa spunem o rugaciune de multumire cu credinta ferma ca este aici cu noi in fiece moment al vietii noastre, ca oricat suntem noi de pacatosi, El nu ne iubeste mai putin, ba ne iubeste din ce in ce mai mult si ne ajuta pe fiecare sa mergem mai departe.

 

Iar atunci cand vreunul dintre noi a cazut si nu mai putem continua drumul, El ne ia in brate, ne vindeca ranile trupului si ale sufletului si ne duce mai departe pe drumurile vietii… pana ne odihnim si o putem lua de la inceput. Iar si iar in fiecare an este aici cu noi in orisice secunda…in fiecare moment al vietii noastre.

 

In aceasta noapte sfanta sa ne lasam toate grijile si intristarile deoparte si sa primim cu bucurie si smerenie binecuvantarile acestei nopti magice de Craciun, cand totul este posibil, cand rugaciunile noastre ajung atat de repede in fata lui, a Mantuitorului Nostru.

 

 Fie ca aroma carnatilor, a cozonacilor, a mancarurilor traditionale romanesti, alaturi de mirosul bradului frumos impodobit, sa va aduca pacea, linistea si armonia sufletelor voastre obosite de incercarile vietii.

 

Din mosi stramosi se stie ca fiecare clinchet de clopotel aduce cu el o dorinta indeplinita.

Cei bolnavi se vor vindeca si vor lua viata de unde s-a oprit, pentru un popas binecuvantat de Dumnezeu.

Cei singuri isi vor gasi jumatea si vor fi fericiti.

Cei care isi doresc copii, Dumnezeu le va asculta ruga si ii va face parinti.

Cei plecati la drum se vor intoarce in casele lor sanatosi si voiosi ca si-au realizat dorintele. 

Cei intristati se vor bucura deoarece Dumnezeu nu ingaduie sa ne vada tristi si abatuti, ci ne vrea veseli, bucurosi si fericiti ca am mai trecut o lectie a vietii noastre.

 

Si astfel fiecare in parte va primi ce isi doreste, ce are nevoie ca sa se simta implinit, ca sa se simta fericit si multumit ca este si el ascultat si ajutat de Dumnezeul nostru al tuturor…

 

Va doresc din suflet fiecaruia dintre voi sa fiti sanatosi, sa fiti voiosi, sa fiti fericiti si impliniti alaturi de cei dragi sufletelor voastre, dar mai ales sa nu va pierdeti nicicand …Iubirea, Credinta si Speranta!

 

Craciun Fericit tuturor cititorilor mei si nu numai lor.

Si daca printre voi este cineva nascut in aceste zile magice, sau care are  evenimente importante de aniversat, va doresc din tot sufletul sa fiti  sanatosi, sa fiti fericiti iar traista Mosului sa va  aduca in dar tot ceea ce va doriti. La multi ani!

Aceeasi din toata inima cu toata dragostea! Neluta

 

CRACIUNUL ...MAICA CU PRUNCUL IISUS

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *