Pasiune amânată 45 de ani… ”Apus„ prima lucrare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Începând din această seară voi posta povestea tablourilor mele de la începuturi și până acum…

”Apus„ – Acril pe panză 40 x 30

V-ați întrebat vreodată ce simte o persoană care își încuie în adâncul sufleului său timp de 45 de ani o dorință, o pasiune, un har sau un dar primit de la Bunuțul???
Eu am experimentat pe propria mea piele toate aceste trăiri, care dor, te macină și te fac să te simți inutil oricât de multe alte lucruri vei realiza!
A fost necesar să trec printr-o operație pe cord deschis pentru a înțelege că și eu dar și dorințele și pasiunile mele sunt importante pentru mine însămi.
Iar când ai șansa ca Universul, Bunuțul și toate entitățile de lumină să vină în întâmpinarea ta, fie și cu o operație pe cord deschis…atunci este necesar să iei măsurile ce se impun.
Iată că astfel fix în anul 2011 când m-am operat, la mine la serviciu s-au organizat diverse cursuri de pictura, foto, decorațiuni, feng shui, modelaj,… cursuri la care m-am înscris imediat, simțind că a venit vremea să fac ceea ce îmi doream de 45 de ani – să-mi las creativitatea să se joace așa cum va crede ea de cuviință.
Iar la primul curs de pictură, am pictat acest tablou dintr-o suflare… ca și când de relizarea acestui tablou depindea viața mea.
Este primul meu ”copil artistic„ pe care îl iubesc din toată ființa mea!
Este jocul meu cu culoarea de care îmi era atât de dor, după care am tânjit și mereu am nădăjduit că într-o zi va veni vremea să fac așa cum voi simți.
Și iată că acest moment sosise și astfel am purces la drum!!!
Iar de atunci pană în acest moment (11.12.2021) când scriu acest material, am sute de lucrări și 70 de expoziții personale și colective în țară și străinătate, de care recunosc că sunt mândră, nu trufașă, fericită nu îngânfată, extrem de recunoscătoare Bunuțului care mi-a oferit atât de multe haruri și daruri, de care mă pot bucura din plin.

Doamne Ajută!

Aceeași Neluța Stăicuț alias Stăicuț Neluța, Neluța Bunicuța, Frânturi de suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *